Om klinikken

Klinikken er beliggende centralt i Humlebæk tæt ved Humlebæk station.

Mine visioner om klinikken

Det er vigtigt for mig at give mine patienter en god oplevelse af at komme i min klinik. Jeg ønsker derfor at drive min klinik i en rar og familiær tone.

Den faglige indsigt omkring opsporing af sygdomme, udredning, diagnosticering er der, hvor jeg gerne vil gøre en forskel for dig som patient. Finder jeg sygdom hos dig, så hjælper dig igennem en hurtig udredning og opstart af behandling.

Kroniske sygdomme, såsom Diabetes, Forhøjet blodtryk, KOL og Forhøjet kolesterol forekommer hyppigt. Derfor ligger det mig meget på sinde, at vi har fokus på forbyggende undersøgelser, samt at fastholde gode rutiner for behandlingsforløb af de kroniske sygdomme. Jeg har valgt at organisere vores indsats på kronikerområderne, ved at arbejde med kvalitetssikrede og optimerede metoder. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder vores patienter med kroniske sygdomme at følge vores planlagte behandlingsforløb.
På siden udvalgte folkesygdomme, kan du læse mere om klinikkens behandlingsforløb for kronikere.

Det har stor betydning for mig, at jeg har ansat en tillidsvækkende, dygtig og ikke mindst faglig kompetent sygeplejerske, der kan varetage selvstændige dele af de faste kontroller omkring de kroniske behandlingsforløb.

For os er det vigtigt, at vi "følger med" rent fagligt, derfor deltager vi løbende i efteruddannelse/kurser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.


Vis stort kort